ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

18/02/2013 | 19:49 | מאת: מנחם

אני בן 67 ומיועד לעבור ניתוח ערמונית מוגדלת בעוד מספר שבועות. אני נוטל מידי ערב אומניק אוקאס. לפני כשבוע עברתי ניתוח בעורק הצואר (קרוטיס) ומאז אני מתקשה מאוד במתן שתן וביחוד בלילה. איני מבין את הקשר בין שני מקרים אלו. האם יש טיפול תרופתי אחר? אני ממשיך ליטול אומניק, אולם כנראה כדור זה אינו אפקטיבי יותר. אודה לך מאוד על תשובה מהירה.

שלום רב, אכן לא ברור הקשר בין שני הדברים, אלא אם הפסקת את הטיפול באומניק אוקס לפני הניתוח בצוואר, או שאולי קיבלת זיהום בשתן.. ממליצה לך לשלוח בדיקת שתן.יכול להיות שעד לניתוח אתה יכול לנסות תרופה אחרת- פנה לאורולוג שלך להתייעץ, יש חוסמי אלפא נוספים שעושים את אות הפעולה כמו האומניק-אוקס ואולי יעזרו לך, עד לניתוח, שלאחריו כנראה כבר לא תזדקק לטיפולים אלו.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת