בלוטה מוגדלת 6.9 בגיל 66

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

13/11/2012 | 13:33 | מאת: אלמוני

שלום תוצאות הבדיקה שלי הן 6.9 אני חולה לב (ולאחר אירוע מוחי) הנוטל מדללי דם ותרופות כמו דיובאן ודימיטון כמו כן נוטל כדורי נגד התקפים אפילפטיים. האם עלי לדאוג? עליי להפסיק ליטול א התרופות לפני ביופסייה ולכן עליי להיערך בהתאם. אנא שתובתך תודה

שלום לך, אני מניחה שהתכוונת לרמת PSA של 6.9 ?? לא ברור ממה שכתבת. זה אכן מוגבר לגילך. אם אתה מיועד לביופסיה ונוטל מדללי דם, כדי למנוע דימום יתר מומלץ להפסיקם לפני הביופסיה- כמובן שאתה צריך להתייעץ עם האורולוג המטפל שלך ועם הרופא המטפל שלך לגבי הפסקת תרופות(מתי ולכמה זמן, ומה לקחת במקום) - וכדאי אולי לבצע את הביופסיה במסגרת בית חולים.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת