הודעה חדשה X
* ניתן להעלות קבצים עד 5 מגה
* ניתן להעלות קבצי תמונה, סרטון או PDF בלבד
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.


רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

אומניק

דיון מתוך פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • אומניק
    מחבר: ידוי
    תאריך: 01/10/2012
    שעה: 20:19
    שלום.
    סובל מזה כמה שנים מערמונית מוגדלת ללא תרופות.לאחרונה נרשם לי אומניק-0.4 . התחילה שפיכה אחורית ללא שיפור בכמות הטלת שתן ובתדירות .האם לאור התוצאות יש טעם להמשיך?בנוסף ,האם אסור ליטול עם התרופה וויגרה?האם קיים עם אומניק גם גורם השמנה .
    תודה.
    • RE: אומניק
      ד"ר שירה חתומי
      RE: אומניק
      מחבר: ד"ר שירה חתומי
      תאריך: 04/10/2012
      שעה: 09:09
      שלום רב,
      אומניק עשוי לגרום לשפיכה אחורית בשל הרפית שריר הסוגר. אחרי שמפסיקים את הטיפול זה חולף.
      אם אכן התרופה לא עוזרת לך לשיפור ההשתנה אין טעם להמשיך בה. אתה יכול לנסות תרופה אחרת מאותה קבוצה, כמובן במרשם רופא- למשל קסטראל ולראות אם זה עוזר.
      אם אתה נוטל חוסמי אלפא (אומניק/ קסטראל וכדומה), רצוי לא ביחד עם ויאגרה, צריך הבדל של מס' שעות בין נטילת שני הכדורים, כדי למנוע תופעות לוואי.
      עד כמה שידוע לי אומניק לא גורם להשמנה.
ד"ר שירה חתומי

ד"ר שירה חתומי (מנהל הפורום)

מומחית בכירורגיה אורולוגית

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום פורום אורולוגיה

עבור לפורום >>