תחושת חוסר התרוקנות

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

13/08/2012 | 23:32 | מאת: אבג

בן 30 לאחר דלקת, מזה 5 חודשים סובל מתחושת חוסר התרוקנות, תכיפות קלה במתן שתן (כל שעתיים-שלוש) ואי נוחות בקצה הפין שמתבטאת ברגישות כאילו יש יובש במקום אך הכל נראה בסדר או בצריבה קלה, לא היו הפרשות בשום שלב ולעיתים אין כאב/הפרעה בכלל. מטופל כחודשיים בפרמיקסון ללא שיפור, ביצעתי בדיקת שתן, אולטרסאונד ו STD למחלות מין, הכל יצא תקין ללא ממצאים. איזה עוד טיפולים ובדיקות אפשר לעשות כדי להתגבר על הבעיות ולשוב לאיכות חיים תקינה?

שלום רב, אכן החלמה מדלקת בשופכה/ערמונית היא ארוכה ומתסכלת. יש שמגיבים לטיפול תרופתי צמחי אחר מפרמיקסון- רווטינקס, שמכיל שמנים כולל מנבט חיטה, או טיפול תרופתי לא צמחי כמו חוסמי אלפא :אומניק/טמסולין/קסטרל- שמשפר את ההתרוקנות או אנטיכולינרגים כמו ספזמקס/וסיקייר/דטרוסטול שמקלים דחיפות.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת