אופני כושר לידיים.. האם זה גם ישפיע על הגידים ברגליים?

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

15/09/2019 | 23:25 | מאת: מיכל

שלום, יש לי דלקת בגיד הטיבאליס ובעוד גידים ליד שהיא בעצם מקרינה לחלק נרחב של הרגל. הכל התחיל עקב העלאת עומס באליפטיקל. מאז הפסקתי עם הספורט, עשיתי מדרסים, ולקחתי פעמיים שבועיים ארקוקסיה, ואני משתמשת במכשיר לייזר. המצב קצת השתפר, אך לא החלים.(חלפו 8 חודשים) הספורט מאוד חסר לי. ניסיתי לעמוד ולא להזיז את הרגליים ורק במשך שעה לתת אגרופים קדימה כמו תנועות קיקבוקסינג ועדיין הרגשתי שהגידים פעלו ואחר כך כאב לי יותר. במידה ואקנה אופני כושר לידיים. אופני כושר ששמים על השולחן, יושבים ורק מזיזים את הידיים. האם עדיין הגידים בכפות הרגליים יעבדו ויהיה עלייהם לחץ? תודה מראש

שלום מיכל! התשובה היא לא! אין שום השפעה של אופני כושר של ידיים על גידים ברגליים. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול