כאב ונפיחות בחלק העליון של כף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

17/09/2017 | 12:17 | מאת: מיכל

לבתהליך של החלמה עקב קרע בשריר התאומים נשארתי עם כאב ואי נוחות בחלק העליון של כף הרגל ונפיחות שעולה ויורדת לסירוגין גם בקרסול וגם על גבי כף הרגל מלמעלה. הכאב מתגבר בתנועה של אצבעות הרגליים. עשיתי פיזיוטרפיה עבור שריר התאומים ואני כעת משלימה עם שיאצו ואקופונקטורה לבעיה הנוכחית - ללא שיפור

שלום מיכל! ייתכן ומדובר בתהליך דלקתי של גידים מיישרים בכף הרגל. אני ממליץ לך לפנות להערכה חוזרת של אורטופד כף רגל וקרסול ולשקול ביצוע בדיקת אולטרסאונד. בברכת שנה טובה

18/09/2017 | 16:26 | מאת: מיכל

תודה רבה על המענה המהיר

מנהלי פורום כף רגל וקרסול