מירו ופיברומיאלגיה- האם יכול להתאים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

14/05/2016 | 02:10 | מאת: רמי

שלום ד"ר, האם תרופה זו מתאימה לפיברומיאלגיה שמלווה חוץ מהכאבים גם בתשישות ודיכאון מסויים? יש לציין שבעבר לקחתי אותה במינון של 7.5 מ"ג (כתוספת ל 10 מ"ג ציפרלקס), אך הייתה ת לוואי של עייפות קשה וערפול בנוסף לעייפות של הפיברו'. שמעתי לאחרונה שדווקא מירו במינון גבוה לא גורמת לעייפות. האם זה יכול להתאים לי במינון גבוה בלי לגרום לעייפות קשה? אני שואל כיוון ש ssri, snri לא מתאימים לי.

תופעת העייפות של מירו הינה תלויית מינון בדכ. מירו הינה תרופה נוגדת דיכאון. רוב התרופות נוגדות הדיכאון במנגנון המשפיע על מתווכים עצביים רבים כמו סרוטונין ונואדרנלין יכולים להיות יעילים בטיפול בכאבים כרוניים

מנהל פורום דיכאון וכאב