ציפרלקס

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

05/03/2014 | 23:09 | מאת: אבי

אני מאובחן עם ocd ונרשם לי ציפרלקס 2 ליום הבעיה שבמינון הזה יש לי תופעות לוואי קשות של עייפות איבוד זיכרון רעב תמידי וזלילה והשמנה..אני מנסה לשלב ספורט אבל העייפות לא נותנת לי להמשיך...האם במצב הזה כדאי לנסות כדור ממשפחה אחרת? כמו למשל סימבלתה?

באם מדובר בOCD הרי יש צורך בתרופות עם השפעה עיקרית על המתווך העצבי מסוג סרוטונין. האם המינון של 2 כדורים (באיזה מינון כל כדור?)הותחל תוך עליה הדרגתית?

07/03/2014 | 13:10 | מאת: אבי

כן בהחלט העלייה היתה בהדרגה אבל במשך הטיפול עצמו היו התופעות האלה כולל בליסה ללא שליטה והשמנה קיצונית...בנוסף אני חושש שיש לי הפרעת קשב וריכוז שאף פעם לא טופלה כי חשבתי שככה אני וזה מה יש..

מנהל פורום דיכאון וכאב