תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

06/09/2013 | 11:03 | מאת: יוסף

שלום.לפני כשלוש שנים עברתי תד לא שיגרתית.מאז התאונה אני סובל מתופעות של חרדה רגישות לרעשים סף עצבים נמוך קשיים בשינה . בנוסף מיד לאחר התאונה החלה צליעה ברגל שמאל רעד בגפיים עליונות עם הרמתם ופזילה מסויימת בעיניים. בדיקות רבות שנעשו מאז התאונה לא הראוו ממצאים פתולוגיים שיכולים להצביע על מקור התופעות הפזיולוגיות שציינתי לעיל. נבדקתי עי רופאים מתחומים שרלוונטיים לענייני ( מומחחה לעיניים, אורטופד,ניאורולוג, רופא שיקומי,טיפול פסיכולוגי התנהגותי cbt ) כולם הצביעו על התופעות הפיזיולוגיות כתופעות של פוסט טראומה. אני מטופל אצל פסיכיאטר שלדבריו אין קשר בין התופעות הפזיולוגיות לבין מה שהוגדרתי על ידו כמי שסובל מפוסט טראומה . התופעות ובעיקר הפזיות מפריעות לי בעבודה . שאלתי היא האם יש קשר בין התופעות הפזיות לבין מה שאובחנתי כסובל מפוסט טראומה.נכון להיום אני מטופל בסימבלטה. תודה.

שלום יוסף. לדעתי יש קשר ברור בין חלק מהתסמינים למצבך הנפשי וכמובן ניתן לסייע לך בשילוב של פסיכותרפיה וטיפול תרופתי

מנהל פורום דיכאון וכאב