דיכאון כרוני

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

01/07/2013 | 11:39 | מאת: רז

שלום ד"ר בן 25, בשנה האחרונה אני מרגיש מדוכא חלש חסר סבלנות עייף אפתי ומבולבל. התחלתי טיפול תרופתי ציפרלקס 10 מג במשך כמה חודשים עד שהרופא החליט לעלות לי את המינון ואז החלו גם תופעות לוואי חמורות כמו פרכוסים הקאות לחצים חזקים בראש שלשולים אז החלטתי להפסיק עם הציפרלקס. וגם לא מעונין לנסות שום נוגד דיכאון מסוג אחר. גם הטיפולהפסיכולוגי לא הועיל והמצב רק הולך ומחמיר לא יודע כבר מה לעשות מרגיש משותק.

נראה לי שאתה שופך את התינוק עם המיים. חשוב לעשות סדר. באם אתה סובל מדיכאון חשוב שתטפל בכך. הפשרויות הן: תרופות, פסיכותרפיה או השילוב ביניהם. ניסיון לא טוב מתרופה אחת אינה מצדיקה המנעות מכל ניסיון בתרופות בכלל. כך גם לגבי פסיכותרפיה. ישנן שיטות שונות ויש צרוך בהתאמה בין הצרכים שלך, סגנון התקשורת שלך והמטפל. מציע לפנות לייעוץ מחודש ע"י פסיכיאטר על מנת לבדוק את החלופות

מנהל פורום דיכאון וכאב