התקפים של דופק מהיר חוסר מנוחה עצבנות ותשישות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

20/06/2013 | 08:55 | מאת: איציק

לאחר ניתוח פרוסטטה שנכשל אשר היה כרוך בטראומה נפשית קשה ודיכאון החלו להופיע אצלי מדי יום התקפים של דופק מהיר חוסר מנוחה חוסר יכולת להישאר במקום אחד, חוסר יכולת לתפקד ותשישות. אין לי סימנים של התקף חרדה כי אין חרדה ואין הזעה. ההתקפים היו קשורים תחילה לכאבים שסבלתי מהניתוח אך גם לאחר היעלמות הכאבים נמשכים ההתקפים. תרופות ואבן מקילות עלי. אינני יודע אם ההתקפים הינם ממקור נפשי או גופני. האם לקחת תרופות פסיכיאטריות?

שאלה של טיףול תרופתי צריכה לעלות לאחר איבחון מסודר. ממליץ בדיקה פסיכיאטרית מקיפה על מנת לאבחן ובהתאם בניית תוכנית טיפול.

מנהל פורום דיכאון וכאב