תרופות כדורים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

12/12/2020 | 17:41 | מאת: עוזי

שלום מי שלקח או לוקח כדורים כמו ציפרלקס ותרופות דומות או כדורים מקבוצת הבנזודיאפינים לוריבן קלונקס אסיוול שזה שתי סגנונות שונים של כדורים בזמן שהוא מפחית את הכדורים ורוצה לרדת מהם אם הוא עושה יעשה פעילות גופנית כמו ריצה זה יעשה את תופעות הלוואי של הכדורים יותר קשות או שזה יותר יועיל ויעזור לגוף מבחינת תופעות הלוואי בזמן ההורדה הפסקה של הכדורים זה יפחית את התופעות לוואי ?

ללא קשר לסוג הטיפול בהפרעת חרדה, פעילות גופנית (אירובית ומתונה) היא חלק מהטיפול ובודאי שאינו מגביר תופעות לוואי

מנהל פורום דיכאון וכאב