פעילות גופנית שתסייע לבעיות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

27/04/2020 | 15:59 | מאת: קובי

שלום פעילות גופנית כגון ריצה יכולה להוריד אי מצב רוח דיכאון חרדות שיש קצב לב מהיר או לחצים בראש שנובעים מחרדות ? ריצה מעלה סרוטונין ? שזה כמו שציפרלקס וכאלו שמעלות ? רק שריצה יותר יעילה ? ריצה עוזרת נגד הדברים שציינתי ואיך זה ביחס לכדורים האם אפשר להשתמש בפעילות גופנית כמו ריצה ככלי עזר הטוב ביותר שיש להציע נגד התופעות שציינתי ?

פעילות אירובית מתונה יכולה לסייע לטיפול בדיכאון וחרדה. מדובר על פעילות של3-4 פעמים בשבוע כשלושת רבעי שעה (ריצה, הליכה מהירה)

מנהל פורום דיכאון וכאב