תרופה חדשה אריפליי האם לתת?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

18/02/2019 | 21:12 | מאת: מירב

הבן של בן 12 מאובחן עם הפרעה התנהגותית טיקים וקשב מקבל קלוניריט וסטרטרה שלא עוזר הנוירולוג רשם לנו אריפליי עד 5 מג לעלות בהדרגה ותהוריד את הסטרטרה שלא עוזרת. קראתי על התרופה ועל התופעה של השמנה והםרעה של עיוותים שנשארת לתמיד מה הסיכוי של התופאוות האלה והאם התרופה היא זמנית עד שהמצב הנפשי של היחד ירגע ? אשמל למענה כי אנחנו לחוצים מלתת ובנתיים הבית שלנו מתפרק ממלחמות וקשיים של הילד

ראשית הייתי ממליץ הערכה פסיכיאארית ולא רק נוירלוגית. אריפליי היא תרופה השייכת לקבוצת התרופות נוגדות הפסיכוזה עם התוויה רחבה יותר. דוקא מבחינת תופעת הלואי של השמנה היא לא מהתרופות שגורמות לעליה במישקל. הכוונה לטיםפול קבוע לאור הכישלון בתכשירים להפרעת קשב. מקרה מורכב כשלכם אינו יכול להסתפק במענה בפורום אלא מחייב פגישה מעמיקה

21/02/2019 | 10:32 | מאת: התחלה של אריפליי

מה לגבי התופעה של ניוון השרירים שלא ניתן לטיפול מה הסיכוי של זה ?

מנהל פורום דיכאון וכאב