דלקת מפרקים פסוראטית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

21/02/2010 | 18:41 | מאת: חמד

מהן התרופות הקיימות בהן ניתן לטפל בחולה פסוריאזיס של העור ושל המפרקים ואיזה תוספי מזון כדאי לתת לחולה בן 50 כדי לחזק את מערכת החיסון שלו

חמד שלום פסוריאזיס המוגבלת לעור היא עיניין לרופאי העור ומטופלת פעמים רבות על ידי משחות שונות. דלקת מפרקים פסוריאטית מטופלת כיום בעיקר על ידי 3 תרופות שאינן ביולוגיות-מטוטרוקסט, סלזופירין וערבה ו 3 תרופות ביולוגיות- אנברל, הומירה ורמיקייד. המושג של תוספי מזון לחיזוק מערכת החיסון הוא מושג שמרבים להשתמש בו אך אין לא משמעות במסגרת הרפואה הקונבנציונלית.

22/02/2010 | 00:55 | מאת: יובל

שלום חמד הרפואה הקונבנציונלית בארץ לא מלמדת נושא חשוב כמו צמחי מרפא שנחשבים לתוספי תזונה ולכן אין זה פלא שרוב הרופאים בארץ לא רושמים מרשמי צמחי מרפא.זאת בהשוואה לארה"ב, שם 80 % מהרופאים מתמצאים ורושמים מרשמים של צמחי מרפא. לעצם שאלתך,לצמח המורינגה הגדל בארץ ליד ים המלח, יש 46 חמרים אנטי אוקסידנטים שמחזקים את מערכת החיסון. למידע נוסף כדאי לך ללחוץ בגוגל:מורינגה ערבה. בין השאר, תלחץ על רשימת החמרים ובראשה על view activities. כל טוב יובל

מנהל פורום דלקות מפרקים