בדיקות דם בחשש לדלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

31/10/2016 | 15:34 | מאת: מיכל

שלום אובחנתי כחולה בגאוט אולם , בגלל דלקות בלתי פוסקות למרות חומצה אורית מאוזנת ועוד סימפטומים הוחל בירור . מה אפשר בנתיים להסיק מבדיקות הדם? RHEUMATOID FACTOR 33.10 IU/ml COMPLEMENT C3 149 mg/dl COMPLEMENT C4 28 mg/dl ANTI-MYELOPEROXIDASE קטן מ0.2 ANTI PROTEINASEקטן מ0.2 DNA (ds) Ab קטן מ1 ANTINUCLEAR Ab_(ANA) Negative 0.2קטן מ gt; SSA (Ro) SINGLE Index 0.4 -- SSB (La) SINGLE תודה מראש מיכל

שלום אני מניח משמך שאת אישה. נדיר לראות גאוט בנשים לפני הפסקת המחזור. רמת ה RHEUMATOID FACTOR שלך מוגבר. צריך לבחון את האפשרות של דלקת מפרקים שגרונית.

03/03/2017 | 00:11 | מאת: ליז

שלום מיכל. האם תוכלי ליצור אלי קשר? אשמח תכתבי לי את המייל שלך אם כן

מנהל פורום דלקות מפרקים