ראשון לציון

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/10/2014 | 15:15 | מאת: אילנה

שלום רב אני סובלת כ 7 שנים מRA- בנוסף יש לי פיברומיאלגיה ואוסטופורוזיס אני מקבלת את כל התרופות כולל אקטמרה השאלה שלי בענין ספורט האם האופניים, הליכון ומעט מכשירים עוזרים או מחמירים את המצב כי אני מתעמלת במכון כולל תרגילי שחיה אבל הכאבים בברכיים וקצת מתחתם ממשיכים כולל הכאב בשכמות אני לוקחת 3 -4 פעמים ביום רוקסט + כדי לתפקד מה דעתך תודה מרראש

שלום פעילות גופנית מתונה כמו זו שאת מתארת היא רצוייה בהחלט הן לבריאות השלד והן לבריאות הלב. המנעי מפעילות שגורמת לכאב. חלק מהאנשים עם RA שגרם לנזק זקוקים לנוגדי כאב מעבר לנוגדי הדלקת שהם מקבלים לטיפול. זה כמובן בסדר. שנה טובה

מנהל פורום דלקות מפרקים