כאבים במפרקים וקושי בהליכה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/09/2014 | 14:08 | מאת: אתי

בבדיקת rheumatoid factor נמצאו ערכים של 110. הבדיקה נערכה עקב כאב בעצם הברך בהליכה, במרפק כף היד אצבעות נפוחות ובכפות הרגליים, שאר הבדיקות תקינות כולל בלוטת התריס לפני כ 10 חודשים עשיתי את אותה בדיקה והערך היה 25 לאחר ביקור אצל ראומטולוג קיבלתי למשך חודש כדור celcox 100 וזה עזר לי איך יתכן שתוך 9 חודשים הבדיקות דם גבוהות פי 5.. האם זה דלקת פרקים? האבחנה המשוערת של רופא המשפחה: rheumatold arthritis and other inflammatory polyarthopathues susp chronic האם מדובר בדלקת חמורה? מכיוון שמאד מאד כואב ויש לי קושי בתנועה בעיקר בבוקר למשך שלש שעות.מקבלת מזה שבוע בטרן פעם ביום והכאבים לא עברו ..רק עשו לי כאבי בטן יש לי הפניה לראומטולוג לעוד שבועיים..האם להמשיך בספורט? שחיה? ערב טוב ותודה מראש על תשובתך אתי

שלום התלונות שלך נשמעות דלקתיות . נשמע שראומטולוג הוא הכתובת. בינתיים הימנעי מפעילות.

מנהל פורום דלקות מפרקים