As או fmf

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/01/2014 | 05:03 | מאת: זוהר

שלום דר קמחי, שמי זוהר ואתה הבחנת אותי לפני כשלושה חודשים חולת as . הגעתי לחדר מיון כי כול הזמן יש לי חום וחולשה לפחות פעם בשבועיים למשך שלשה ארבע ימיים , לא התלוננתי על כאבים בגב ועד היום גם לא התלונן כי הם נסבלים! אבל בסיטי ראית דלקת ולאחותי יש קרוהן אז קבעתם.. אותופן קיבלתי וחום חוזר אני ממשיכה להיות חולה וחלשה ללא כאבים בגב... תוצאות בדיקת fmf חזרו עם מוטציה אחת בלבד הוחלט טיפול בקולחיצין מיליגרם 1 ביום . זה עזר לא הייתי חולה חודשים ועכשיו שוב בחודש האחרון אני כבר הייתי 4 פעמיים חולה . מבקשת מתחננת לעזרה לא יודעת מה לעשות

שלום הדרך הנכונה היא להמשיך את המעקב הראומטולוגי בצורה סדירה.

מנהל פורום דלקות מפרקים