כאבים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

15/12/2013 | 15:22 | מאת: אחת

שלום כבר הרבה שנים שיש לי כאבים בפרקים. למשל כשאני קמה בבוקר ודורכת על כפות הרגליים- אני הולכת כמו ברווז, וזה קורה בכל שינוי תנוחה, אפילו בקימה מישיבה של 10 דקות מהמחשב לשירותים אני הולכת כמו ברווז כי הכל כואב גם באגן, גם בברכיים אבל בעיקר בקרסוליים. כשאני מרימה רגליים על כיסא ומורידה אותם כואב לי להזיז אותם אפילו להוריד אותם מהכיסא. יש לי גם כאבי ברכיים אחרי הליכה של חצי שעה. עמידה ממושכת של כמה שעות ואני לא יכולה ללכת. אני בת 37, הכאבים כבר עשר שנים. לפני 7 שנים הייתי אצל ראומטולוג, ביצעתי מיפוי עצמות כל גופי, לא נמצא דבר מלבד שחיקה בברכיים. הוא גם שלל פיברומילאגיה (אני ישנה מצוין!). אורטופד שהייתי אצלו החודש בעניין אחר אמר שיש לי פלטפוס ועקמת בגב. המליץ על מדרסים. בנוסף יש לי כאבים כרוניים באגן צד שמאל וגב תחתון בגלל מיומה שכנראה גרמו לדלקת באגן והו אנתן לי אטופן. שאלותיי: כמו מה זה נראה והאם יש קשר בין הדברים? הכי מפריע לי זה הכאבים בפרקים בכל שינוי תנוחה, כמו קשישה... שאלה שנייה - הוא נתן לי אטופן 600 מג ואני סובלת מאולקוס. האם מינוןן של 300 מג או שיש כדור אחר שמתאים לחולי אולקוס יתאים? תודה

שלום 1. מבין הכדורים המקובלים אין אף אחד ש"בטוח" במישהו שהיה לו כיב. 2. היית אמל ראומטולוג וארטופד ללא אבחנה ברורה. בלתי אפשרי לבצע אבחנה בלי לבדוק ולתשאל אותך מחדש. מציע שתפני שוב לראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים