דלקת פרקים?...

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

01/12/2013 | 20:43 | מאת: צליל

לפני כחודש וחצי התחילו לי כאבי גב עליון שהקרינו לחזה ולידיים זרמים כואבים, היה לי קשה לנשום, לישון בלילה ולפעמים אפילו לאכול, הלכתי למעסה שטען שיש לי דלקת בשריר, עשיתי גם בדיקות דם אחרי שאורטופד אמר שזה לא בעיה אורטופדית, בנתיים הכאבים פחתו אבל עדיין נמצאים אם אני מורידה או מעלה את הראש . יצאו לי תשובות כאלו: (החריגות) CRP 8.90 MG/L ESR 29.00 MM/HOUR ANA Indeterminat ANTI DS DNA 9.00 IU/ML אני בת 25 ובריאה בדרך כלל חוץ מכאבי הגב שהתחילו לפני חודש הרופא שלי טוען שאולי מתחילה לי דלקת פרקים ואני צריכה לראות ראומטולוג, יכול להיות שבאמת מתחילה לי דלקת פרקים.? בגיל 25? בלי שום עבר משפחתי של המחלה הזו?

שלום היתה דלקת בשלב כלשהו (יתכן שבקרום הלב) שגרמה לכאב החזה והגב ולקושי בנשימה. יש לחזור ולהבדק אצל הרופא ולחזור על בדיקת ה CRP

מנהל פורום דלקות מפרקים