כאבי פרקים ותוצאות בדיקות לא ברורות.

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/06/2020 | 23:01 | מאת: תהל שי

חסרת סבלנות אז אשמח לדעתכם כי חפרתי כבר בגוגל שעות ולא מוצאת תשובה. כאבי פרקים מעל לשנתיים יש קשיון אצבעות הרבה יותר מחצי שעה בבוקר וגם לפעמים במהלך היום. שורש כף היד כבר כמה חודשים כואב קבוע עם כאב חד בתנועות מסוימות וכבר לא מסוגלת להרים עם היד הזו את הילדה אפילו. שבוע שעבר גם כרית הבוהן הצטרפה עם כאב חד חזק עד דמעות אם בטעות דרכתי (למשך יומיים לא רצופים) קיבלתי היום תוצאות של הבדיקות והבנתי מהרשת שזה לא דלקת פרקים שגרונית אז השאלות הן: •מה זה כן יכל להיות? •בכל זאת יפנו אותי להמטולוג? תמצית התוצאות רשום כאן למטה כל השאר יצאו בנורמה וכל הנוספים של הana הראו <2 Ana(patern&titer) שלילית Rf 24.60 Crp 0.89 Dna (ds) ab 5.0 גבולי תודה רבה על זמנכם

שלום יתכן שמדובר במצב דלקתי. יש מקום להבדק על ידי ראומטולוג. הבדיקות גבוליות ומצריכות התאמה לממצאים בבדיקה הגופנית. בהצלחה

24/06/2020 | 16:42 | מאת: תהל שי

מאוד מעריכה את התשובה שלך אני כבר יומיים מחפשת באתרי רפואה מה יכל להיות עכשיו פשוט אניח לזה ואמתין להמשך הטיפול שיחליט הרופא. תודה וכל טוב

מנהל פורום דלקות מפרקים