דלקת ברגל ימין כאבים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

13/01/2020 | 21:18 | מאת: קרוליין

רציתי לשאול כמה זמן לוקח לדלקת ברגל לעבור שבועים או יותר יש לי כאבי תופת אני לא יכולה ללכת כלום ואני רק לא מזמן החלמתי מהתקף שלקח להחלים ממנו כמעט חודש הייתי בבית לא יצאתי לא הלכתי לאף מקום אני סובלת ועכשיו זה אני לוקחת קטפלם נגד דלקת ואני עם קביים מתניידת עם אני אומרת בטח זה חלום בלהות

שלום קשה להבין מדברייך באיזו דלקת מדובר. איפה הכאב? מי קבע שמדובר בדלקת? האם ידוע על דלקת מפרקים? האם יש נפיחות?

22/01/2020 | 03:58 | מאת: קרוליין

דלקת ברגל ואין נפיחות פיזיטרופיסט שעשה טיפול אמר שיש לי דלקת זה מקרין מהישבן לכוון הרגל נתנו לי לקחת ארתופן 9 ימים פחות או יותר הרופא אמר שתוך ארבעה ימים יהיה לי פחות כאבים יפחתו

שלום נשמע שמקור הכאב הוא בגב. בדר"כ פריצת דיסק. ממליץ להיועץ עם רופא המשפחה/אורטופד

מנהל פורום דלקות מפרקים