דלקת מהגב והשלכה לרגל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

11/01/2020 | 16:21 | מאת: קרוליין

אני סובלת מבעיית גב לפני 4 חודשיים יצאתי מהתקף שלקח לי חודש להחלים ממנו הרופא נתן לי קטפלם ובריכמין לעצב החלמתי בחודש נובמבר אחרי 20 ימים של ברכיים לעצב אבל את השני לא לקחתי חזרתי לעצמי לפני שלושה ימים חטפתי התקפי גב לא יכלתי לזוז והכי מצחיק השלכה לרגל ימין ששם הבעיה התחלתי לקחת קטפלם אבל יש לי כאבים אני לא יכולה ללכת לא יכולה לשבת כלום גם שירותים לא אולי תוכל לעזור לי

שלום הכאב שאתה מתאר נובע קרוב לוודאי מפריצת דיסק או סיבה אחרת של לחץ על העצב. רוב המקרים הללו חולפים תוך מספר שבועות של מנוחה ונוגדי כאב. כל עוד שאין חולשה של הגפה או הפרעה משמעותית בתחושה בדרך כלל אין מקום להתערבות פולשנית ( ניתוח ). זהו תחום עיסוק של אורטופדים ולא ראומטולוגים. החלמה מהירה

מנהל פורום דלקות מפרקים