שאלה לגבי סלזופירין ופצעים בפה.

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

20/11/2019 | 23:56 | מאת: קובי

שלום, אני לוקח כבר במשך קצת יותר מחודש סלזופירין. הגעתי למינון של 2 גרם ביום לפני מספר ימים. בנוסף אני נוטל גם 2 גרם פנטסה כל יום. אתמול והיום הופיעו לי פצעים כואבים בפה וקראתי שכשיש פצעים בפה בזמן שלוקחים סלזופירין צריך לדווח לרופא מייד. היום גם עשיתי את בדיקות הדם השבועיות שצריך לעשות כשלוקחים סלזופירין- תפקודי כבד תפקודי כליה וספירת דם, וזה יצא תקין. מה דעתך? תודה.

שלום סבירות נמוכה שמדובר בבעיה קשה בהיעדר פריחה חום והפרעה בתפקודי הכבד וספירת הדם. עם זאת ממליץ להפסיק את התרופה ולפנות לרופא

מנהל פורום דלקות מפרקים