דלקת סחוס הצלע חוזרת

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

08/09/2019 | 00:31 | מאת: אורי

שלום דוקטור, אני בת 37. לפני קרוב לשנה, לאחר תנועת ידיים חזקה במהלך פעילות גופנית (פילאטיס), חשתי כאב חזק בסטרנום. הכאב עבר לאחר כ 4 חודשים ולאחר שאורתופד המליץ על ארקוקסיה. לאחרונה חזרתי לעשות פעילות גופנית דומה, אך לא מאומצת, והכאב חזר. אני חשה בכאב גם מתנועות יומיומיות.לפי הסימנים אני מניחה שזו דלקת סחוס הצלע. מכיוון שאני לא רוצה להפסיק לעשות פעילות גופנית, האם ישנו טיפול מומלץ שיכול להאיץ את ההחלמה?

שלום הצלעות אינן נחות לעולם ומעורבות בכל פעילות גופנית ועל כן ההחלמה שלהן איטית ולעיתים לא שלמה. איני יודע אם זה מקור הכאב והבלי לבדוק אותך ולתשאל ואולי גם להוסיף בדיקות מעבדה איני יכול לומר שמדובר בדלקת בלבד. מציע לפנות לרופא המשפחה. צלעות אינן בתחום הטיפול של האורטופד

מנהל פורום דלקות מפרקים