דלקת מפרקים זיהומית?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/08/2019 | 21:31 | מאת: שוש

מה הקשר בין האבחונים חיידק סטרפטוקוקוס וירוס אפשטיין בר דלקות גרון חוזרות גם עם חום במשך שנים, לדלקת מפרקים ומוגבלות בתפקוד קישיון בפרקים כאבים בעצם הזנב גב תחתון וכל השלד בעצם? מדדי דלקת גבוהים תמיד ואנמיה? הכל קשור לאותה בעיה? אילו בדיקות לעשות כדי לשלול מחלת פרקים מחשש לניוון ונכות כפי שקורה לי בגוף?

שלום ההקשרים הללו צריכים להתבצע על ידי ראומטולוג. ברוב הפעמים אין קשר בין ממצאי המעבדה הללו לתלונות מפרקיות.

מנהל פורום דלקות מפרקים