בירור כאבי פרקים + אגן + רגליים לסירוגין

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/07/2019 | 09:46 | מאת: יניב

בן 30 עובד מול מחשב ישיבה ממושכת.לא עושה ספורט כלל. שוקל 95 גובה 1.88 במשך חצי שנה אחרונות אני סובל מכאבי פרקים /שרירים הכאב לא חזק אך הוא התחיל על ידי כאב חזק במפרק הירך ועבר לצד השני , כאב חד שעבר אחרי שבועיים . מאז מידי כמה שבועות יש כאבי שרירים , לפעמים כאב במפרק הירך (פעם שמאל פעם ימין) , לאחרןנה התחילו כאבים גם בשרירי האגן . לפעמים בירך ליד המפשעה מידי פעם די הרבה כאבי /עומס בברכיים שעובר אחרי כמה שעות הכאבים מופיעים בעיקר אחרי ישיבה ממושכת מידי פעם בעיקר בבוקר כאבי גב תחתון קלים. אשמח לדעת איזה עוד בדיקות עליי לעשות כי הרופאת משפחה כבר אמרה שהיא בדקה הכל נבחינת בדיקות דם. הייתי גם אצל ראומוטולוג שגם אמר שנראה לו שהכל תקין. כל הכאבים ללא נפיחות אשמח לדעת איזה בדיקות לדרוש , איזה צילום לדרוש . האם כדאי לדרוש צילום גב? האם מיפוי עצמות /רקמות רכות ? בדיקות שבוצעו : בדיקות דם כולל סימנים למפרקים תקין ותפקודי כבד , מחלות בטן כמו צליאק וכו תקין , בדיקת שתן תקינה קולונוסקופיה - תקין אולטראסאונד אשכים - תקין ct מח עקב ורטיגו מלפני שנה תקין

שלום נראה כי נבדקת ביסודיות. ממליץ שתמשיך את המעקב אצל הרופאים איתם התחלת ובמידה ויחול שינוי קליני הם יהיהו הראשונים להבחין מהיכרותם איתך. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים