עליה באינזימי כבד ושימוש בסלזופירין ne

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/06/2019 | 05:07 | מאת: ofir

אני מטופלת בסלזופירין ne 4 כדורים ביום כבר די הרבה זמן לאחרונה חלה עליה באינזימי הכבד ותופעות נוספות כגון חוסר תאבון ירידה של 6 קג (בכחודשים) חולשה, שינה ירודה ולעיתים אף רעידות ברגלים. הקפיצה באינזימי כבד חלה בחודש אחד. האם ייתכן כי כל זה נוצר משימוש בתרופה? משהו חשוב נוסף שטרם ציינתי אני בתחילת הריון (הריון צעיר) ולוקחת גם כולכיצין. מה עלי לעשות, תור לרופא בעוד חודש..... תודה

שלום הפרעה באנזימי כבד בהריון מחייבת בירור מהיר מאד. ממליץ להפסיק מייד את שתי התרופות בהנחה ששתיהן אינן תרופות חיוניות ממש. להתייעץ בהמהירות האפשרית עם הגניקולוג והראומטולוג ולוודא שהם מדברים ביניהם ומתואמים

מנהל פורום דלקות מפרקים