כאבים במפרקים השונים לא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

26/10/2018 | 12:41 | מאת: דןכהן

שלום דוקטור, אני נער כבן 20 ובמרבית חיי סבלתי מכאבי גב שונים (עקמת) ומעט כאבי ברכיים. לאחרונה שמתי לב שצצים כאבים חדשים בכל המפרקים השונים לדוגמא בפרק כף היד, במפרק, בכתף, לעיתים בגיד של כף היד וכמובן גם בברכיים ובגב. ללא קשר, גם שמתי לב שיש לי מין קליקים פעם בכמה זמן אחרי תזוזה של הברך או המרפק. *אני מתאמן בחדר כושר כ-3 פעמים בשבוע (אנאירובי) אך מרים משקלים קלים ובצורה נכונה. אובד עצות ולא יודע מה לעשות כל ספורט שאני עושה (לדוגמא ריצה) מתחיל לכאוב לי תודה מראש

שלום "קליקים" הינם תופעה שפירה. עקמת כמובן מועידה לכאב גב אך נשמע שבסה"כ אתה מנהל אורח חיים פעיל ובריא.

28/10/2018 | 22:50 | מאת: דןכהן

לא הקליקים הם שמפריעים לי אלא הכאבים במפרקים השונים אותם ציינתי ללא קשר לקליקים: לדוגמא בפרק כף היד, במפרק, בכתף, לעיתים בגיד של כף היד וכמובן גם בברכיים ובגב.

שלום מדבריך נשמע שהכאב מכני באופיו כלומר קשור לעומס אך יש מקום לתשאול ובדיקה מול רופא אורטופד או ראומטולוג כדי לרדת לעומק העיניין.

מנהל פורום דלקות מפרקים