נזקים לחניכיים/שיניים כתוצאה מפסוריאטיק ארטריטיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

17/09/2018 | 22:12 | מאת: אריה

שלום, יש לי פסוריאטיק ארטריטיס כבר עשרות שנים. כשהתחילו לטפל ברמיקייד קבלתי אותה בעירוי ואחר כך החלו לתת לי אנברל והומירה. לפי הסדר הרשום. בהיותי תחת טיפול בהומירה התחילו אצלי זיהומים בשיניים עד כדי צורך בעקירת חמש שיניים בבת אחת. מיד עם הפסקת ההומירה, הפסיקו הזיהומים. ו....הכל ללא שינוי בהיגיינת הפה שלי. האם את רואה קשר בין האנברל וההומירה ובין הזיהומים בשיניים שלי? או,אולי יש קשר בין שתי המחלות הללו ובין נזקים לשיניים/חניכיים בלי קרש לאנברל והומירה? תודה אריה

שלום זו לא תופעה מקובלת או מוכרת לי. אין הבדל בדיכוי החיסוני בין 3 התרופות הללו.

מנהל פורום דלקות מפרקים