כאבים פתאומיים במרפק

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

11/06/2018 | 13:09 | מאת: אורן לוין

אני בן 40 בריא וספורטאי פעיל. לפני כיומיים התחילו לי כאבים במרפק, למחרת כאבים חזקים יותר וביום השלישי קמתי עם מרפק ב 90 מעלות בלי תנועה כלל, פרונציה סופינציה קטנה מאוד ומלווה בכאב. לא סבלתי משום חבלה או נפילה ולא ביצעתי שום מאמץ מיוחד בשבוע האחרון. בצילום לא נראה שום שבר ובבדיקות דם הכל היה תקין. אני כבר יומיים לוקח "נקסין" ועדין אין שום שיפור לא בכאב ולא בטווח. ממש אשמח ליעוץ נוסף כי הרופאים בקופח לא כל כך ממהרים לשלוח אותי לשום מקום וגם לא מתרגשים מהמצב הפתאומי שלי. תודה

שלום ממליץ לבצע US של המרפק. יבדוק אם יש נוזל במפרק או בעייה בגידים

מנהל פורום דלקות מפרקים