?דלקת פרקים פענוח בדיקות מעבדה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/05/2018 | 18:45 | מאת: יהודית

שלום רב, אני בת 51 ברקע קיבוע צווארי ופריצות דיסק מותני ופיברומיאלגיה ואנמיה כנראה המוליטית. נשלחתי לבדיקות מעבדה לשם איבחון דלקת פרקים.אשמח לדעת מה משמעות תוצאות אלה שחרגו מהנורמה האם מעיד על דלקת פרקים? או על מה מעידות תוצאות אלה? LDH- 497 ALK.PHOSPHATASE-117 CK.CREAT.KINASE (CPK)- 216 ANTI MYELOPEROXIDASE-גדול מ 0.2 ANTI PROTEINASE 3 - גדול מ 0.2 SSA (RO) SINGLE גדול מ 0.2 SSB (LA) SINGLE גדול מ 0.2 ANTINUCLEAR AD- NEGATIV DNA (DS) AB גדול מ0.2 SM (ANTI SMITH AD( גדול מ 0.2 SCL 70 AB גדול מ 0.2 anti jo1 ab גדול מ 0.2 MIKRO% - 21.3 HYPO %- 53.9 ESR 25 C- REACTIVE PROTEIN 1.43

שלום הפורום אינו מיועד לתת מענה פרטני על בדיקות מעבדה ומכל מקום הבדיקות חייבות להיות בהקשר קליני. רוב הקופות נותנונת פענוח של הבדיקות למטופל. חובה לחזור לרופא ששלח את הבדיקות. בקריאות שלימה.

מנהל פורום דלקות מפרקים