סקרואיליטיס פיבומיאלגיה ואנקילוזינק

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

11/04/2018 | 14:19 | מאת: טובה

שלום. מאובחנת מספר שנים עם פיברו וסקרואיליטיס דו צדדי עם דלקת פעילה..לאחרונה רופא כאב אמר שגם אנקילוזינק סימפוליולס..התחליתי טיפול ביולוגי ליפניי כחצי שנה.. אחריי אין ספור תרופות שלו עזרו..כולל הזרקות לאגן.. הטיפול הביולוגי הפחית בטיפה את הכאבים אבל עדיין הכאבים חזקים וההתקפות קיימות..אני כבר לא יודעת מה לעשות רופאת המישפחה טוענת שזה נפשי..(אנימיודעת שפיברו זה נפשי) השאלה שלי איזה עוד טיפול אוכל לקבל שיעזור..אין לי חיים... האם יתכן שזה נפשי ..והאם יכולים ליהיות כל המחלות האלה ביחד? סליחה על האורך אבל כבר אין בי כח

שלום 1. אנקילוזינג ספונדיליטיס וסקרואיליאיטיס זו אותה מחלה. 2. בכל מחלה עם כאב מתמשך יכולה להיווצר באופן משני פיברומיאלגיה ועל כן מטפלים בשני המרכיבים. 3. כאשר תהיה שליטה טובה יותר בכאב באגן שאר הכאבים יפחתו. זה לוקח הרבה זמן אבל רוב הפעמים מוקל משמעותית בהצלחה

12/04/2018 | 08:47 | מאת: כלום לא ממש עוזר

כל תרופה דניסיתי לא ממד עזרה לי.האם נאביס רפואי יכול לעזור והאם עודף משקל יכול לגרום ליותר כאבים?

שלום עודף משקל עלול להחמיר את הכאב. לגבי קנביס רצוי להתייעץ עם מומחה כאב

מנהל פורום דלקות מפרקים