כאב ביד שמאל הרבה זמן

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

24/10/2017 | 23:18 | מאת: מורן

היי במשך שנתיים אני סובלת מכאבים שהתחילו ביד שמאל ביצעתי בדיקות של ממוגרפיה c.t צוואר ויד בוצע צילום ריאות ובדיקת אקו לב כמו כן בוצע בדיקות דם לשלילת דלקת פרקים הכל יצא תקין מלבד אולטרסנאוד בית שחי ששם בלוטת הלימפה יצאה טיפונת מוגדלת 0.9 חשוב לציין כי הכאב התחיל בבית שחי וכל פעם הנתפש על איזור אחר פעם כף יד, צוואר, זרוע בחודשיים האחרונים לא היה כאב לקחתי אנטיביוטיקה לדלקת בדרכי השתן שסיימתי לפני שבוע ואז התחיל לי שוב פעם כאבים ביד שמאל שהתפשטו גם לרגל שמאל עם תחושה של נמלים הולכות לי על הרגל חולשה ביד וברגל אני אובדת עצות ולא יודעת כבר לצי לפנות חשוב לציין שהכאב לא נוראי אך אני מוטרדת מהחוסר וודאות שאיני יודעת מה זה

שלום חולשת יד ורגל מכוונת לבעייה עצבית צווארית או מוחית . הפרטים שמסרת אינם מספיקים לאבחנה. יש מקום לבדיקה נוירולוגית מדוקדקת ולהתקדם משם.

מנהל פורום דלקות מפרקים