דלקות מתמשכות בידיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

16/09/2017 | 11:03 | מאת: איתי

שלום, לפני כשלוש שנים התחילו לי דלקות בשורשי כף היד, שלאחר כחצי שנה "נדדו" אל עבר המרפקים. הדלקות במרפקים נמשכות כבר כשנתיים וחצי, ובחודשיים האחרונים חלה החרפה וישנם גם כאבים לאורך הידיים ובכתפיים. הייתי אצל אורתופדים, בטיפולי פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק, ללא הואיל. האם השלב הבא הינו לפנות לראומטולוג? האם זו נראית כבעיה ראומטולוגית? תודה רבה

שלום המונח "דלקות" נמצא בשימוש על ידי מטופלים ורופאים בהקשרים שונים. הופעה של נפיחות במפרק, מדדי דלקת מוגברים, נוקשות בוקר יכולים לעזור לכוון למצב של דלקת מפרקים. אכן בדיקה על ידי ראומטולוג בצרוף מעבדה מתאימה ולעיתים דימות כגון US או צילום יכולים לכוון.

מנהל פורום דלקות מפרקים