כאבים בצד שמאל של הגוף

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/08/2017 | 16:16 | מאת: דור

שלום רב, דר עודד קמחי אני בת 34, לפני שנתיים עברתי ניתוח, מיד אחרי התחילו כאבים בעצם אגן והתפשטו לצלעות בצד שמאל. במיוחד במקום בו מופעל מזגן או מאוורר. רגישות גבוה לקור, כולל מים קרים. הרגשה ש כל צד שמאל תפוס. השנה מצב ממש החמיר, התחילו צריבות וכאבים בצוואר ומפרק היד בצד שמאל. ושוב רגישות לקור. לפעמים גם בכפות רגליים ומתחת לישבן. כאבי ראש בצד שמאל. לאחר אוכל ולפני מתן שתן וצואה. הכאב מחמיר בלילה, בחוץ עם תנועה מצב משתפר. משככי כאבים לא עוזרים, כולל ARCOXIA. CT צוואר יש רק עקמת. כל הבדיקות תקינות, דם והדמיה. האם יכול להיות שמדובר בפיברומיאלגיה או דלקת מפרקים? איזה בדיקות עוד ניתן לבצע לאיתור או שלילת מחלה? תודה מראש

שלום פיברומיאלגיה היא מחלה שמאובחנת בשלילה ( כלומר כשלא מוצתאים הסבר אחר לתופעות) לא ציינת איזה ניתוח עברת. במיוחד חושב לנוכח קשר הזמנים הברור בין הניתוח והופעת הכאב.

מנהל פורום דלקות מפרקים