כאבי ברכיים כרוניים בשתי הרגליים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

11/07/2017 | 23:59 | מאת: סם

סובל מכאבי ברכיים כרוניים בשתי הברכיים עד קושי בהליכה ובוודאי בעליה במדרגות הרופא מציע פתרון ניתוחי עקב השחיקה הקשה בשתי הברכיים. האם טיפול באורטוקין יכול לשפר המצב ? בשלב זה מקבל ברקסין בעת הצורך אודה לתשובה .

שלום הטיפול היחיד לאורך זמן כיום לנזק סחוסי מתקדם בברכיים הוא החלפת מפרק. מכיון שמדובר בהחלטה של איכות חיים התזמון צריך להיות בהסכמה בין המטופל לאורטופד. אם הכאב נסבל ורוצים לתת הזדמנות לטיפול אחר כמו אורטוקין או תרופות אחרות בשביל "למשו" זמן עד למועד הרצוי לניתוח זה כמובן אפשרי. אף אחד מהטיפולים הקיימים כיום לא הוכח כמשנה את המהלך של הנזק הסחוסי באופן ממשי.

מנהל פורום דלקות מפרקים