דלקת פרקים שאוכלת את העצמות

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

28/05/2017 | 21:24 | מאת: איל

שלום, אני גבר בן 50 , פעיל מאוד, לאחר מכה חזקה החלו העצמות שלי בכף הרגל להאכל, עשיתי ביופסיה ויצא שלילי, עברתי ניתוח להסרת הדלקת וחלק מהעצמות שחוברו במסמרים, עבר כמעט חודשיים מהניתוח ונאמרלי שזה עדיין לא התאחה. לאחר בדיקות רבות נאמר לי שהדלקת מתחילה להתפשט לכל עצמות הגוף וכנראה שיש לי דלקת פרקים ניוונית. אני סובל מכאבים איומים וחי על משכחי כאבים חזקים. אני פעיל מאוד בחיי היום יום שלי, למרות שאין באפשרותי לעבוד. הייתי רוצה לשמוע אם יש משהו שיכול להאט , להקל או לעזור, ולשמוע אנשים שנמצאים או היו במצבי. תודה רבה

שלום המהלך שאתה מתאר אינו שגרתי. ישנם תהליכים של נזק למפרקים/עצמות לאחר חבלהכגון CRPS. מכיון שכבר נעשתה התערבות כירורגית יהיה קשה לשחזר את המהלך. ממליץ שתבדק אצל ראומטולוג ביחד עם הצילומים הרלבנטיים מלפני הניתוח.

מנהל פורום דלקות מפרקים