כאבים בגב התחתון עם הקרנה לירך

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/05/2017 | 18:02 | מאת: רחלי

שלום רב, מס' שנים אני סובלת מכאבים בגב התחתון, האחבנה בסיטי שישנה שחיקה בשנה האחרונה חלה החמרה רצינית בחומרת הכאב, עם הקרנה לירך קושי בהליכה קושי בשינה, אני נוטלת כדורים אנטי דלקתיים, נרות, כדורים לשיכוך כאבים, וכן זריקות במרפאת כאב, ושום דבר לא עוזר, התחושה שאני יורה לכל הכיוונים ולא מקבלת מענה ורק סובלת מכאבים נוראיים. אני בת 45 וממש חסרת אונים, אשמח להכונה

שלום על פי תאורך הבעייה היא שינויים ניוווניים בעמוד השדרה ולא דלקת מפרקים. מציע לפנות לפורום של עמוד שדרה.

מנהל פורום דלקות מפרקים