דלקת מפרקים בברכיים ובקרסוליים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/04/2017 | 10:37 | מאת: אסף

שלום רב 1.סובל כבר שנתיים מדלקת מפרקים בברכיים ובקרסוליים. טופלתי בהצלחה בפרדניזון אבל ניזוקתי בעין שמאל(נוזלים)עקב שימוש בתרופה. לאחר כשלושה חודשים התחלתי שימוש במטוטרקסט ואחרי חודש הברך כואבת ונפוחה מאוד. מה השלב הבא? איזה תרופות עוד יכולות לעזור?. 2.אני חושש מבעיה עצבית מכוון שלפעמים אני מרגיש שכאילו מים חמים נשפכים על רגליי. למי עליי לפנות בנושא? עליי לציין שהבעיה התחילה מאז שהתחלתי להתכופף בצורה לא נכונה בגלל בעיות הרגליים. תודה מראש,אסף

שלום לא ברורה האבחנה שניתנה . מטוטרוקסט היא תרופת הבחירה ברוב דלקות המפרקים. במידה ונראה שהיה כשלון טיפולי ישנן חלופות רבות על פי האבחנה המדוייקת ( דלקת מפרקים שגרונית/פסוריאטית/אחרת).

מנהל פורום דלקות מפרקים