PSORIATIC ARTHROPATHY

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

15/11/2012 | 07:57 | מאת: vera

אני בת 62, סובלת 6 שנים מכאבים בשני הקרסוליים ושנתיים מדורבן בשתי הרגליים כמו כן בחצי השנה האחרונה כאבים בגב התחתון שמקרין לישבן.טופלתי במשך שנים אצל אורטופד, ומומחה כף רגל וחוץ מכדורים נגד כאבים זריקות קורטיזון וכדורים, פיזיותרפיה הבעיה לא נפתרה. הראומטולוגיה. איבחנה שיש לי PSORIATIC ARTHROPATHY ולאחר ביצוע בדיקות דם MRI , CT, US הוחלט כי עלי להתחיל בטיפול מטוטרקסאט Methotrexate . אני סובלת מCOPD כמו כן מקבלת באופן קבוע תרופות לאחר התקף לב לפני שנה SPIRIVA 30 CAP+HANDHALER SERETIDE DISCUS 50/250 60DOS VENTOLIN RESP. SOL 20ML AEROVENT SOL 20ML LITORVA 40MG 30TAB PLAVIX 75MG 30TAB AMLOW 5MG 20 TAB CONTROLOC ® 40 האם יש טיפול הן תרופתי והן סוגי עיסויים וטיפולים ברפואה אלטרנטיבית? מה הסיכון באי לקיחת התרופה המוצעת מטוטרקסט? הקרדיולוג לא אהב את הרעיון של השימוש בתרופה. קראתי מאמרים אשר לא ממליצים לאנשים עם מחלות ריאה ולב להשתמש בתרופה. אז מה אתה מציע?????

שלום פני שוב לראומטולוג והסבירי את הסתייגותך. ישנן אלטרנטיבות.

מנהל פורום דלקות מפרקים