כאבים בפרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/09/2012 | 23:37 | מאת: hanita

שלום.כשלוש שנים אני עם כאבים באגן בירכיים ובשוקיים.בבוקר קשה לי ללהתחיל ללכת ואחרי ישיבה ממושכת קשה להתחיל ללכת.כל הבדיקות דם לדלקת פרקים יצאו תקינות חוץ מהגן החיובי hlba27 כל שאר הבדיקות אולטרהסאונד וצילומים ומיפוי עצמות וגם מרי יצאו תקינים.אבל לי יש כאבים.אני חיה על ארקוקסיה 60מג וככה אני מתפקדת ניסיתי להפסיק אבל אחרי שבוע הכאבים חוזרים ובגדול.הרופאים טוענים שאין דלקת פרקים ולכן לא צריך טיפול מצד שני אני זו שסובלת בכל שינוי טמפראטורה או שינוי הלחות.מה עליי לעשות?בתודה מראש

שלום נשמע שעברת בירור נרחב. קשה לומר האם ישנה בעייה דלקתית או בכלל. היתי פונה שוב לראומטולוג. לעיתים מדובר בתסמונת כאב בלד וגם לכך יש פתרונות חלקיים .

מנהל פורום דלקות מפרקים