תה בהריון- מה מותר ומה אסור

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

02/12/2019 | 12:14 | מאת: מירי

ראיתי שיש המון מידע סותר ברשת בקשר לאילו סוגי תה מותר לשתות בהריון (שליש ראשון). אשמח להבהרות מה מותר: 1. קמומיל 2. שומר 3. היביסקוס 4.יסמין - למשל תה ירוק עם יסמין של ויסוצקי 5. רויבוש 6. תה לבן 7. מאצ'ה 8. לבנדר אני מבינה שבאופן כללי עדיף לצרוך רק תה בתיונים ולא חליטות בתפזורת, נכון? תודה!

ישנה בעייתיות בצריכת צמחים בהריון ( חליטות, צמחים מושרים במים) וגם צמחים שמגיעים בתיון. מצד שני אלו שלא מכילים צמחים מכילים קפאין וגם הוא מוגבל בצריכה. הצמחים שרשמת אסורים בהריון. הגבילי ל 2 כוסות תה ליום מתיון תה שמושרה 2-3 שניות בלבד במים, אפשר למשל תה ירוק ללא קפאין .

מנהל פורום תזונה בהריון