טרום סוכרת

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

24/11/2013 | 21:39 | מאת: טל אלגרבלי

שלום. אני בן 16.5 ועשיתי היום בדיקת דם אחרי 12 שעות צום. הבדיקה הראתה לי שרמת הסוכר שלי היא 106. האם זה חורג מהנורמה? האם זה קרוב לסוכרת? ערב טוב ושבוע טוב.

26/11/2013 | 17:18 | מאת: גיל דורון

שלום רב, הדרך היעילה ביותר לבדוק אפשרות לסוכרת סוג 1 היא בדיקת HBa1c. 106 הוא אינו ערך סוכר גבוה, אך חשוב לציין שישנם מדדים אחרים לבדיקת המחלה שאליהם יכול רופא המשפחה שלך לתת הפנייה לבדיקות דם. בהצלחה

26/11/2013 | 19:01 | מאת: טל אלגרבלי

האם פעילות גופנית ותזונה נכונה יכולים להוריד את רמת הסוכר בדם?

22/12/2013 | 18:04 | מאת: נועם

תזונה נכונה עוזרת לאיזון רמת סוכר פעילות גופנית בדרך כלל מורידה תלוי בסוג הפעילות יש השפעות שונות על כל אחד לפי סוג הפעילות חייבים לבדוק רמת סוכר לפני ולאזן לפניולבדוק שוב אחרי בחדר כושר צריך שמישהו ידע שאת סוכרתית וידע מה לעשות במקרה של היפו בחוץ אני רץ עם צמיד צהוב של סוכרתיים ויש עלי פאוץ' עם הנחיות מה לעשות וגם משקה גלוקוז חטיף ודבש קטן סגור.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1