חוסר תאבון באופן כללי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/03/2019 | 19:28 | מאת: א

בני בן ה 7 שוקל 21 קילו על 125סמ. סובל מהפרעות קשב ונוטל אטנט. אנו מודעים לכך שבזמן הכדור אין כמעט תאבון אבל הבעיה היא שגם כאשר לא מקבל כדור היילד פשוט לא אוהב לאכול. אני מעוניין להוסיף לו תוספי מזון שיתנו לו בוסט של פחממות וחלבונים לצורך עליה במשקל ממש כמו מתאמנים בוגרים שמעוניינים להעלות במשקל. מה אוכל לתת לו? מדוע אסור לתת לילדים אבקות גיינר לצורך עליה במשקל?

לפי המשקל וגובה משקל תקין . אני מציעה לך ללכת לדיאטנית ילדים ושתבדוק איתך בניית תפריט מתאים עם ריטלין . בקשר לאבקות כמו גיינר : הן מכילות הרבה חלבון וזה עומס על הכליות לכן לא מתאים .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים