בעיות אכילה בתינוק בן 11 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/03/2019 | 11:27 | מאת: שרה

היי.. בן שלי בן 11 חודשים נולד עם רפלוקס סמוי וקיבל תרופה+ נוטרילון ar עד גיל 9 חודשים.. לאחר שביססנו ארוחות מוצקים במהלך היום הפסקנו את התקופה ועברנו לנוטרילון רגיל עם הסמכת דייסה והלך מצויין.. היום בן 11 חודשים כבר כמעט שבועיים אוכל כמה כפיות מכל ארוחת מוצקים וגם את זה בקושי אחרי ששרים לו ומנסים להסיר את תשומת ליבו שהולכים להאכיל אותו.. התחיל לסרב לבקבוק של הבוקר וגם לבקבוק לפני שינה אבל מתעורר פעמיים במהלך הלילה לבקבוק (אחרי שישן לילה שלם).. מבחינת משקל רק עד גיל 6 חודשים נכנס לאחוזון בגלל הרפלוקס שהיה לו ועכשיו נמצא באחוזון 15.. לציין שלמרות כמויות האוכל המעטות במהלך היום הוא מאוד חיוני ומשחק ומחייך כל הזמן ואין לו בעיות התפתחותיות אפילו עושה דברים של גילאים גדולים יותר מה אפשר לעשות והאם צריך לפנות לעזרה רפואית? למרות שהרופא שלו אומר שזה תקופה כזאת שעוברת על תינוקות שהם מחפשים עצמאות ולא שמים על אוכל תודה

יתכן שהפסקתם יותר מידיי מוקדם את הטיפול תרופתי ואת התמ"ל AR . אני מציעה שתתייעצו עם הרופא ילדים שלכם

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים