שליחת ילד באחוזון 3 למעון

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/07/2018 | 22:20 | מאת: שירה

יש לי תינוק בן חצי שנה שנולד באחוזון 70 וירד לאחוזון 3 ואני מתלבטת אם לשלוח אותו למעון, היתרונות הידועים לי הם שבמעון אוכלים מסודר החסרונות הם שבחורף התינוקות נדבקים בקלות אחד מהשני והחשש שלי הוא שכתוצאה מזה הוא לא יאכל וכמו שציינתי קודם אין לו רזרבות. אשמח לקבל עצה. תודה

תשלחי אותו למעון . במגביל תבדקי למה ירד ב% ים במשקל

08/07/2018 | 21:44 | מאת: שירה

האבחון של הרופאים הוא שירד באחוזונים בגלל ריפלוקס, וכעת הוא עבר לנאוקייט ומקבל תרופה נגד הריפלוקס. אשמח לקבל נימוק והסבר להמלצתך לשלוח למעון, למרות החשש שכתוצאה מהידבקויות הוא יאבד משקל. אני רוצה לציין שאינני עובדת כך ששיקול של הפסד עבודה לא קיים כאן.

קודם כל צריך לבדוק אם עולה היטב במשקל אם מה שקורה בבית ולכן תבדקי בטיפת חלב . אם מרוצים מימנו ,את יכולה לשלוח אותו למעון .את צריכה להחילט לאחר שבטיפת חלב או אצל רופא ילדים יגידו לך אם קצב עליה במשקל תקין

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים