אודה לעזרתך שקיפות מוגברת 3 מ"מ נמצאת בלחץ נוראי

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

22/06/2018 | 19:22 | מאת: אורטל

שלום, בת 26 עם שקיפות מוגברת של 3 מ"מ כרגע סיכון של 1:109 עדיין לא קיבלתי את השיקלול ביחד עם בדיקות הדם. כרגע ממתינה לביצוע של סיסיי שילייה. השאלה היא האם תוצאות תקינות של סיסי שילייה וציפ גנטי מבטלות את השקיפות העורפית?

שלום, בדיקת סיסי שליה תיתן לך תשובה לגבי תסמונת דאון ועוד בעיות הקשורות לכמות הכרומוזומים ובעיות שניתנות לאיבחון בצ'יפ גנטי. עדיין יש מומים כמו מומי לב שייבדקו בבדיקות אולטראסאונד. יש בעיות שניתן יהיה לשלול רק בבדיקות מיוחדות ואף כאלה, בסיכון נמוך, שלא ניתן לשלול. כל בדיקה תקינה תפחית את הסיכון. אני משער שקיבלת גם יעוץ מפורט ע"י יועץ גנטי. שיהיה בהצלחה. ד"ר יוסי הר-טוב

23/06/2018 | 08:32 | מאת: אורטל

אז אם הבנתי נכון תשובות תקינות של סיסי שלייה ציפ גנטי סקירת מערכות מוקדמת, מורחבת ואקו לב. יתנו לי סיכון של אישה בהריון רגיל "ללא תקלות"?

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה