טיפול חוזר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/04/2010 | 12:24 | מאת: לי

לפני כמה שנים עברתי טיפול אורתודנטי, ובסיומו הרכבתי פלטה. הרווח נפתח והדבר מפריע לי. האם כדי לסגור את הרווח (2 השיניים הקדמיות) יש צורך בטיפול נוסף עם גשר?, או שאפשר להרכיב פלטה נשלפת? ושאלה נוספת השיניים הקדמיות ארוכות יחסית לשאר השיניים האם ניתן להשחיז ולקצר אותן מבלי לפגוע בבריאות השיניים.

11/04/2010 | 22:24 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום לי, הרווח שנפתח בין שיניך ניתן לטיפול ביותר מדרך אחת.אופן הטיפול שיבחר תלוי הן בסגירת השיניים והן בידע והניסיון של האורתודנט המומחה."קיצור" שיניים ארוכות יעשה באמצעות הטיפול במהלכו "מזיזים" שיניים. מיותר ואף לא מומלץ " לקצרן" בהצלחה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים